Drömläge Mariestad startsida
Meny

markanvisningstävling

Vippfyren 1 och 2

Nybyggda hus i SjölyckanFörstora bilden
Sjölyckan illustration med nya tomterFörstora bilden
Tomtkarta Sjölyckan i Mariestad

Byggrätt för flerfamiljshus i Sjölyckan

Du som exploatör har nu möjlighet att förverkliga nya boendedrömmar i det exklusiva området Sjölyckan. Med en upphöjd sjöutsikt i västerläge är området unikt för Skaraborg, kanske för hela Västsverige. Bebyggelsen i området består idag till största delen av villor, men även parhus, radhus och kedjehus.

Bostäder nära sjö och naturupplevelser

Många Mariestadsbor är ganska bortskämda med naturupplevelser, men invånarna i Sjölyckan kommer ändå att ha något alldeles extra utanför fönstret. För hur många svenskar kan se solen doppa magen i landets största sjö lagom till middagen varje kväll?

Här finns också blåbärsskogen runt knuten och bara några minuter bort väntar friluftsanläggningar med elupplysta löpar- och skidspår. Som en bonus har man dessutom barnomsorg och Högelids nyrenoverade grundskola på cykelavstånd.

Markanvisningstävling

Det aktuella området består av fastigheterna Vippfyren 1 och 2 med en total markyta om 12 927 kvadratmeter. Här möjliggörs för byggnation på upp till åtta våningar i västerläge vid Vänerns strand. Se mer information och villkor i aktuellt anbudsbrev under dokument här på sidan.

Fakta om Vippfyren 1 och 2

Skriv tabellbeskrivning här

Tomter


Tomtareal

12 927 m²

Skriv tabellbeskrivning här

Avstånd


Skola

300 m

Matbutik

1,7 km

Motionsspår

2,7 km

Badplats

2,7 km

Centrum

1,8 km


Skriv tabellbeskrivning här

Kontakt


Vid intresse skicka e-post till mex@mariestad.se


 


 


 


 


 


 


Status